Trainingen en webinars

Trainingen

Wat is het verschil tussen een GRP- en CPM prijs? Welke zenders en programma’s zijn niet alleen kostenefficiënt maar performen ook optimaal? Waar kan ik mijn marketingeuro het beste aan besteden? Hoe ziet het ATL landschap er precies uit? Welke elementen zijn in mijn creatie essentieel? Wij stemmen onze trainingen specifiek af op jouw behoefte.

 

Wij geven trainingen aan adverteerders, exploitanten en mediabureaus. Dat doen we bijvoorbeeld in samenwerking met de verschillende Nederlandse marketingcentra voor ATL media. Heb jij ook behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op.

De voordelen van onze trainingen

Custom made

Onafhankelijk

Ervaren

Trainingen

In samenwerking met Screenforce, het Nederlandse TV-marketingcentrum, is in 2021 voor het eerst TV Masters opgezet. Een complete interactieve masterclass over TV en Online Video die door NIMA gecertificeerd is en geëndorset is door het Platform Media-Adviesbureaus (PMA). Featly was verantwoordelijk voor twee van de zeven digitale masterclasses.

Trainingen

In opdracht van de Bond van Adverteerders (BvA) heeft Featly een webinar gegeven over de huidige situatie inzake programmatic tv als aanvulling op de outlook voor TV 2021 gepresenteerd door Ebiquity. Deze webinar was exclusief beschikbaar voor leden van de BvA, het netwerk van merkleiders.

Trainingen

In samenwerking met Ster, de verkooporganisatie van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), is een radiotraining opgezet specifiek voor mediabureaus. Tijdens een workshop werden deelnemers geïnformeerd over het audiolandschap en het belang van een juiste zender- en tijdvakselectie om de miljoenen radioluisteraars optimaal te bereiken en te activeren.

Onze aanpak

Van een specifieke tv training met alle ins en outs tot een globale ATL mediatraining. Digitaal, op locatie bij de opdrachtgever of bij ons op kantoor. Alleen voor een nieuwe medewerker of voor het hele marketingteam. Al onze trainingen worden op jouw behoefte afgestemd. Omdat wij volledig onafhankelijk opereren zijn de trainingen altijd objectief en gebaseerd op wetenschap, data en performance. Dat is Featly.

Neem contact op

Interesse in een training? Bij Featly helpen we je graag. Plan vrijblijvend een adviesgesprek met ons.