Online branding en programmatic advertising?

Online

We kunnen niet meer zonder online. Met online adverteren bereik je jouw doelgroep op het juiste moment, tegen lage kosten en het gewenste resultaat! Alleen wat ga je allemaal inzetten? Display advertising, social media of bijvoorbeeld influencers? Wij helpen je met een geïntegreerde mediastrategie.

De voordelen van onze strategische aanpak

Onafhankelijk advies

Performance gedreven

Concreet actieplan

Onze aanpak

De vraag naar geïntegreerde on-en offline mediaplannen neemt toe. Veel organisaties hanteren daarnaast een digital first strategie. Deze wereld is voor ons niet onbekend. We leveren onafhankelijk en performance based marketingadvies zonder in te leveren op de branding effecten welke met ATL te behalen zijn.

Hiervoor werken we samen met Fingerspitz. Zij zijn een datagedreven online marketing bureau. Fingerspitz wint vele vakprijzen als het gaat om performance campagnes en is tevens ons broertje. Samen met elkaar komen we tot een plan waar de offline en online media strategie naadloos afgestemd is op jouw doelstellingen.

Neem contact op

Advies voor jouw media strategie? Bij Featly helpen we je graag. Plan vrijblijvend met ons een adviesgesprek. De koffie staat al klaar!